header_banner_image
header_banner_image_mobile

Losloopgebieden honden

 • Erkemederstrand, Zeewolde
  Zandstrand speciaal voor honden van ca. 1,5 km lang om het hele jaar door de hond uit te laten.
 • Recreatiegebied De Zandenplas, Nunspeet
  Bosmeer met strand waar honden tussen 1 oktober en 1 mei los mogen lopen. Ideaal voor honden die dol zijn op water!
 • Zandenbos, Nunspeet
  Het Zandenbos is een uitgestrekt bosgebied waar honden het hele jaar los mogen lopen. U kunt hier prachtige wandelroutes volgen of gewoon urenlang door de bossen dwalen. Honden mogen (bijna) overal los langs de het gele natuurpad (2,5 km), de blauwe Rondehuisroute (5 km) en de witte Zandenbosroute (5 km).
 • Belvedèrebos, Nunspeet
  Dit is een heerlijke plek voor een relaxte wandeling met uw hond. Onderweg komt u een paar heuvels tegen en de wandelpaden bestaan voornamelijk uit zand en bosgrond.
 • Waschkolk, Nunspeet
  Hier kan uw hond zwemmen! Prachtig wandelgebied met grote bosven, waar u uren kunt genieten van de prachtige natuur. Parkeer uw auto aan op de parkeerplaats aan het begin van het Zandenbos. Op +/- 35 mtr. afstand ziet u het witte toegangshek van de Waschkolk. Voor de bosven, loopt u rechtdoor en gaat u bij de picknickbank rechtsaf. Na ongeveer 100 mtr. treft u aan uw rechterhand de Waschkolk.
 • Zandverstuiving De Haere, Doornspijk
  Een uitgestrekt levend stuifzand omgeven door dennenbossen en heide. Op de grote zandverstuiving mogen honden het hele jaar loslopen. Parkeren kan op de parkeerplaats aan het einde van de Badweg (Doornspijk). Voor een hapje en een drankje kunt u naar Brasserie Dennenrhode aan de Verlengde Haerderweg 5.
 • Strokelbos, Harderwijk
  De rode route van 5 km loopt volledig door het losloopgebied. Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats aan het einde van de Plaggenweg (vanuit Harderwijk op de Leuvenumseweg ter hoogte van hoogspanningskabels rechtsaf).
 • Vierhouterbos, Vierhouten
  Aan de rand van het Vierhouterbos is een niet al te groot, maar wel volledig omheind losloopgebied waar honden het hele jaar mogen loslopen. Dit losloopgebied is daardoor ideaal voor jonge honden of honden met veel jachtinstinct.
 • Groevenbeekse Heide, Ermelo
  Honden mogen het hele jaar loslopen in dit schitterende en uitgestrekte heidegebied, omgeven door bossen. Parkeren kan (gratis) aan het einde van de Herderlaan, tegen de heide aan.
 • Renderklippen, Epe
  Gebied (320 ha) bestaande uit met heide begroeide stuwwallen tussen de plaatsen Epe en Heerde. De heide is helemaal losloopgebied mits de honden onder appel staan en binnen een straal van 6 meter bij de baas blijven. Het bos is helaas aanlijngebied.

Onze partners: