header_banner_image
header_banner_image_mobile

Jouw Safaritent op de Veluwe

Het luxe buitenleven

Ben je op zoek naar een unieke Glamping-vakantie op de Veluwe? Dan ben je bij Glampingtent Veluwe in Gelderland aan het juiste adres! Op bosrijke en kindvriendelijke locaties en campings bieden wij sfeervolle en luxe ingerichte Safaritenten aan.

Glamping, oftewel Glamorous Camping, staat voor kamperen in stijl, voorzien van alle moderne gemakken. Bij Glampingtent Veluwe boek je een stoere ingerichte Safaritent die volledig verzorgd voor je klaar staat bij aankomst mét de luxe en het comfort van thuis! Heerlijk slapen op de hotelboxsprings en genieten van lange zomeravonden op het royale vlonderterras. Koken in je eigen keuken of toch liever gebruik maken van de gasbarbecue?

Glamorous Camping, staat voor kamperen in stijl, voorzien van alle moderne gemakken

Geniet van het buitenleven in de prachtige bosrijke omgeving in combinatie met de vrijheid van een camping met veel faciliteiten voor jong en oud. Beleef een avontuurlijke kampeervakantie in een compleet ingerichte Safaritent bij Glampingtent Veluwe!

Hieronder zie je een overzicht van onze tenten met de specificaties. Klik op de tent voor meer informatie en een uitgebreide beschrijving. In de omgeving is ontzettend veel te doen voor jong en oud!

Lees minder

Onze partners: