header_banner_image
header_banner_image_mobile

Over ons

Het luxe buitenleven

Glampingtent Veluwe 23Wat leuk dat je op onze website van Glampingtent Veluwe terecht bent gekomen tijdens je zoektocht naar een luxe ingerichte Safaritent. Wij zijn Matthijs en Marijke, gelukkig getrouwd en samen hebben wij 4 hele lieve kinderen.

Kamperen is altijd een grote hobby van ons geweest. Van jongs af aan en ook met ons eigen gezin hebben we al menig vakantie op campings en in luxe ingerichte Glamping Safaritenten doorgebracht. Hierdoor weten wij als geen ander wat de gasten nodig hebben om heerlijk te genieten en tot rust te komen, en om vervolgens weer helemaal opgeladen thuis te komen.

Onze missie: Onze gasten een onvergetelijke en onbezorgde vakantie bezorgen in een luxe ingerichte Safaritent en om de prachtige natuur op de Veluwe te laten ontdekken.

De missie van Glampingtent Veluwe is om jou een fantastische vakantie te bezorgen in een complete en luxe ingerichte Safaritent en om je de prachtige natuur op de Veluwe te laten ontdekken. Ook honden zijn in onze accommodaties van harte welkom. Op zoek naar een ontspannen en avontuurlijke vakantie in een Glamping Safaritent op de Veluwe? Wacht niet langer en boek nú jouw Glamping-vakantie bij Glampingtent Veluwe.

Wij zien er naar uit om jou/jullie als gast te mogen verwelkomen!

Glampingtent Veluwe is onderdeel van MST Vakantie en Recreatie.

Onze partners: